این روزها شمار افرادی که برای رهایی از ریزش مو و داشتن ظاهری بهتر به روش های جراحی کاشت مو روی می آورند، در حال افزایش است اما شاید این افراد نمی دانند که کاشت مو عوارض ناخوشایند بسیاری به همراه دارد. بر اساس آمار و ارقام ISHRS (انجمن بین المللی جراحی ترمیم مو) در سال ٢٠٠۶ شمار جراحی های کاشت مو در آمریکا ١٠٠ هزار و ۴۵۵ مورد بود که این رقم در سال ٢٠١۴ به ١١٢ هزار و ۴٠٩ مورد رسید. در همین بازه زمانی شاهد افزایش جهانی این آمار از ٢٢۵ هزار و ٧٩٩ به ٣٩٧ هزار و ۴٨ مورد بوده ایم. جالب است بدانید در کشورهای آسیایی رقم کاشت مو زنان women's hair transplants در سال های ٢٠٠۶ تا ٢٠١۴ دو برابر افزایش یافته است. در طول این سال ها کاشت مو بسیار رواج یافته اما باید بدانید که این روش به هیچ عنوان خالی از عوارض جانبی نبوده و میتواند سلامت فرد را در معرض خطر قرار دهد. در ادامه قصد داریم به برخی از عوارض جانبی کاشت مو اشاره کنیم. پس با کلینیک زیبایی دکتر قانعی همراه باشید:
نکته: در انتهای این مقاله پرسشنامه ای وجود دارد که با پاسخ دادن به سوالات آن میتوانید بفهمید ریزش موهایتان طبیعی است یا خیر. کمی زمان بگذارید تا با پاسخ دادن به این ۶ پرسش نقطه مجهولی در ذهنتان باقی نماند.
عوارض جانبی کاشت مو Hair transplantation
این عوارض در بیماران مختلف، متفاوت است. شاید پس از عمل کاشت برای برخی از بیماران هیچ مشکلی به وجود نیاید و عده ای دیگر یک یا چند مورد از عوارض زیر را تجربه کنند.
۱. تورم پس از کاشت مو Hair transplantation
یکی از رایج ترین عوارض کاشت مو زنان women's hair transplants که اغلب بیماران پس از عمل جراحی با آن مواجه میشوند، تورم پس از جراحی است که در اثر تجمع مایع میان بافتی در زیر پوست حادث میشود و موضع تحت درمان شروع به خاریدن میکند. در حال حاضر علت مشخصی برای این عارضه کشف نشده اما در سال ٢٠١۴ مطالعه ای صورت گرفت و در مجله بین المللی Trichology منتشر شد که نشان می داد ۴۷/۴۲درصد بیماران پس از کاشت مو به این عارضه دچار میشوند. در این پژوهش عواقب کاشت مو در ۷۳ بیمار بررسی و مطالعه شد. این ورم پس از مدت زمان کوتاهی با بیرون کشیدن مایع میان بافتی برطرف میشود و خوشبختانه با چند مرحله درمان میتوان از شر این عارضه خلاص شد و برای مدت زمان طولانی فرد را گرفتار نخواهد کرد.
۲. خونریزی
در مطالعه ای که پیش تر بدان اشاره شد، ۳۷/۱درصد بیماران در حین عمل جراحی به شدت خونریزی میکنند. خونریزی های شدید در طول کاشت مو شایع نیست و اغلب در نتیجه اشتباه جراح یا بی تجربگی او رخ میدهد.
۳. التهاب فولیکول مو
بر اساس مطالعه فوق الذکر، از دیگر عوارض رایجی که بیماران پس از کاشت مو با آن دست و پنجه نرم میکنند، التهاب فولیکول مو است. این عارضه به شکل جوش یا زخم در محل کاشت مو ظاهر می شود و در نتیجه آن فرد به شدت احساس ناراحتی و خارش می کند و به زیبایی اش خدشه وارد می شود. این مطالعه نشان می دهد ۲۹/۲۳درصد بیماران به عارضه التهاب فولیکول مو دچار میشوند.
۴. نازک شدن تار مو
در بسیاری موارد کاشت مو تأثیرات منفی و نامطلوبی بر محلی به جای میگذارد که از آن ناحیه تار مو برداشته میشود. نازک شدن تار موی این قسمت کاملاً رایج و متداول است و این مسئله برای بیماران دل نگرانی های بسیاری به بار آورده چرا که آنها میخواهند موهای از دست رفته خود را بازیابند و حال قسمت دیگری از سرشان دچار ریزش مو میشود و بی تردید چنین اتفاقی به مذاقشان خوش نخواهد آمد. در اغلب این موارد نازک شدن تارهای مو دیری نمیپاید و پس از گذشت مدت زمان کوتاهی موی فرد با ضخامت طبیعی و همیشگی شروع به رشد میکند.
۵. لیکن پلانوپیلاریس (LPP)
شکل بسیار حاد التهاب فولیکولی است که باعث التهاب شدید فولیکول های مو و پیدایش شمار کثیری زخم در محل کاشت مو میشود. در سال ٢٠١٢ مطالعاتی در این زمینه صورت گرفت و در مجله انگلیسی Dermatology منتشر شد که نشان میداد این عارضه ممکن است در نهایت به آلوپسی (ریزش بخشی یا تمامی موهای یک نقطه) منجر و ریزش موها بیشتر و وخیم تر شود. اما لیکن پلانوپیلاریس یکی از عوارض نه چندان متداول کاشت مو به شمار میرود. در مطالعات فوق تنها ٧ بیمار در نتیجه کاشت مو به این عارضه مبتلا شدند که البته هیچ یک از آنها پیش از انجام این جراحی سابقه ابتلا به لیکن پلانوپیلاریس را نداشته اند.
۶. خارش
به هنگام کاشت مو زنان women's hair transplants، شکاف های بسیار ریزی در پوست سر ایجاد میشود، به همین علت صدها یا بعضاً هزاران فولیکول مو جراحت بر میدارند که این امر به نوبه خود سبب میگردد ناحیه تحت جراحی بخارد. اما بیماران نباید این ناحیه را بخارانند وگرنه زخم ها کنده میشوند و مدت زمان لازم برای التیام زخم ها افزایش مییابد. شستشوی روزانه مو با شامپوهای مخصوص و بدون عطر خارش را کم کرده و تسکین میدهد.
۷. بی حسی
بر اساس مطالعه ای که در سال ٢٠١۴ در مجله بین المللی Trichology منتشر شد، ١٠ درصد بیماران پس از کاشت مو در محل جراحی یک نوع بی حسی را تجربه میکنند که تا هفته ها ادامه خواهد داشت اما در زمره عوارض موقت و زودگذر کاشت مو قرار میگیرد و به مرور زمان بدن خود را با شرایط موجود وفق میدهد و این بی حسی برطرف میشود.
۸. سکسکه
۴ درصد بیماران پس از کاشت مو دچار سکسکه میشوند اما نمیتوان سکسکه را از جمله عوارض رایج این نوع جراحی دانست. انجمن ترمیم مو علت سکسکه پس از کاشت مو را تحریک موضعی پایانه های عصبی در حین جراحی اعلام کرده است. با تحریک شبکه عصبی گردن، فرد به سکسکه میافتد. به همین خاطر است که پس از جراحی برای فرد داروهای استروئیدی تجویز میشود تا مبادا فرد به سکسکه دچار شود.
۹. کیست ها
این کیست ها غالباً در محل کاشت مو شکل میگیرند و در مواقعی که حجم زیادی مو کاشته میشود احتمال پیدایش این کیست ها افزایش مییابد. سایز این کیست ها متفاوت بوده و غالباً بنفش رنگ هستند. خوشبختانه این کیست ها خوش خیم بوده و پس از ٢ تا ٣ هفته ناپدید میشوند.
۱۰. از دیگر عوارض ناخوشایند کلینیک کاشت مو Hair transplantation؛ زخم شدن
غالباً در محل اهدای مو زخمی عرضی یا برآمده شکل میگیرد. احتمال پیدایش زخم های برآمده بسیار کم است اما در ١۵ درصد بیماران زخم های عرضی مشاهده میشود. برای آن که این زخم ها به زیبایی ظاهری فرد لطمه ای وارد نکنند، بهتر است با موهای اطراف محل تحت درمان، زخم ها را پوشاند و از نظر مخفی کرد اما در پاره ای مواقع دیگر مویی در این قسمت نمیروید. گاهی اوقات نمای کریه زخم، فرد را آزرده خاطر میکند و او چاره ای نخواهد داشت جز آن که موهایش را زیاد کوتاه نکند تا زخم هایش توی دید نباشند.
چه کسانی نباید مو بکارند؟
کاشت مو Hair transplantation یک عمل جراحی نسبتاً بی خطر است و عوارض جانبی آن غالباً موقتی است اما اگر یکی از موارد زیر در مورد شما صدق میکند، باید بی خیال کاشت مو شوید؛
- اگر قسمت اهدا کننده مو پر پشت نیست.
- خانم هایی که از ریزش شدید و گسترده موهایشان رنج میبرند.
- افرادی که سابقه ابتلا به زخم های کلوئیدی دارند. زخم کلوئیدی زخمی است بزرگ و برآمده که پس از انجام جراحی در موضع تحت درمان ظاهر میشود.
- اگر دارویی مصرف میکنید که باعث ریزش مو میشود، به عنوان مثال داروهایی که در شیمی درمانی تجویز میشوند.
- افرادی که شاخه مویشان غیر طبیعی و بدمنظر است.
نتیجه گیری
عوارض جانبی بیشماری میتوان برای کاشت مو متصور شد، اما روی هم رفته یک روش نسبتاً بی خطر است. در اغلب مواقع این عوارض جانبی جبران ناپذیر است اما میتواند زیبایی ظاهری فرد را تهدید کرده و به آن لطمه هایی جبران ناپذیر وارد کند. از جمله عوارض جانبی بلند مدت کاشت مو که بسیار رایج است، پیدایش انواع متفاوت زخم میباشد و افرادی که سابقه ابتلا به زخم های کلوئیدی دارند باید دور این روش را خط قرمز بکشند.
جدا از عوارضی که در این مقاله بدان اشاره شد، فرد باید پیش از کاشت مو با یک پزشک متخصص و حاذق مشورت کند و اطمینان یابد آن پزشک صلاحیت لازم برای انجام جراحی کاشت مو را دارد و بیمار را در معرض خونریزی یا جراحت های شدید قرار نمی دهد. در بهترین حالت باید پزشکی را انتخاب کنید که عضو ISHRS باشد؛ یک انجمن غیرانتفاعی با بیش از ١١٠٠ عضو از ٧٠ کشور.
کاشت مو Hair transplantation FUT چیست؟
کاشت موی FUT برای پیوند مو هنوز هم در سراسر جهان استفاده می شود و به عنوان یک روش مطرح شناخته شده است. ;کاشت موی اف یو تی همچنان کارایی زیادی دارد و بسیاری از جراحان کاشت و پیوند مو با روشFUT راحت هستند، و نتایج به دست آمده از آن را بسیار طبیعی می دانند.
منظور از کاشت مو طبیعی Natural hair transplants FUT برداشتن مو از پشت سر بیمار است ، که پزشک متخصص یک تکه از پوست و مو را به عرض حدود ۲ سانیتی متر و طول ۲۵ سانتیمتر از پشت سر بیمار بر میدارد. سپس محلی که پوست ان برداشته شده را با اندکی کشش به هم رسانده و آن را بخیه میکنند. این فرایند تا ۱۲ روز طول میکشد که پس از گذراندن ۱۲ روز بخیه ها از پشت سر شما برداشته میشوند.
نگران ماندن جای بخیه ها روی سر خود نباشید چون مقدار برداشته شده از پوست پشت سر حدود ۲۰ میلیمتر است و جای بخیه ها ۴-۳ میلیمتر است و بخیه ها زیر موهای شما پنهان میشوند و دیده نخواهند شد
پوست برداشته شده از پشت سر توسط تکنسین های کاشت به قعطعات کوچک تقسیم میشوند. این قطعات کوچک را گرافت می نامند که هر گرافت شامل ۱ الی ۴ تار مو می باشد سپس این گرافت ها را در جلوی سر ( محل طاسی سر ) کاشته میشوند.
فهرست مطالب
- 1 کاشت مو طبیعی Natural hair transplants FUT چیست؟
- 2 بهترین نامزدهای کاشت مو به روش FUT
- 3 مهم ترین مزایا به روش کاشت موی FUT
- 4 پیش از کاشت موی FUT
- 5 پس از کاشت مو FUT
- 6 تفاوتهای برداشت مو کاشت مو FIT و FUT
- 7 مقایسه کاشت مو FUT با FIT
- 8 فرم مشاوره
- 9 تلگرام
- 10 سوالات متداول
- 11 مشاوره و پرسش و پاسخ
روش کاشت مو Hair transplantation FUT روشی استاندارد برای برداشت موها در عمل پیوند مو می باشند ، که بیشترین مقدار مو را میتوان در یک جلسه برداشت و در محل طاسی سر بیمار کاشت.
در روش کاشت مو FUT هدر رفتن موها کم است و بالای ۸۰ الی ۹۰% موهای برداشته شده باید در آینده رشد کنند.
کاشت مو FUT نسبت به کاشت مو FIT زیبایی و بازدهی بیشتری دارد اما کمی سنگین تر از کاشت مو Hair transplantation FIT است.
کاشت مو به روش FUT یک روش کلاسیک در عمل کاشت مو می باشد که حتما باید توسط پزشکان و متخصصان مجرب کاشت مو انجام شود تا شما بهتیرین نتیجه و کمترین صدمه را داشته باشید
بهترین نامزدهای کاشت مو Hair transplantation به روش FUT
تعدادی ازمهم ترین نکات قابل بررسی که مشخص می کند فرد کاندید مناسبی برای پیوند مو به این روش به حساب می آید، عبارتند از:
*آقایان ۱۸ تا ۲۵ ساله کاندید مناسبی برای کاشت مو Hair transplantation نمی باشند بجز موارد خاص با نظر پزشک.
*بررسی وضعیت سلامت فرد شرح حال کامل و انجام آزمایشات لازم ضروری است. بیماران دیابتی و فشار خون بالا قبل از عمل بایستی بیماری آنها کنترل شده باشد. همچنین افرادی که درگیر بیماریهای عفونی و مشکلات پوستی هستند باید قبل از عمل درمان شوند تا کاندید مناسبی برای کاشت مو با این روش باشند.
* قطر تنه مو در عمل کاشت مو بسیار مهم است. افرادی که قطر موی آنها زیاد است در مقایسه با افرادی داری قطر مو کمتری هستند کاندیدای بهتری هستند.
*کیفیت موها در ناحیه دهنده مو (بانک مو) نقش مهمی در فرایند کاشت مو دارد. کسانی که در ناحیه پشت سرشان تراکم بالایی ازفولیکولهای مو داشته باشند، کاندید خوب برای پیوند مو به حساب می آیند. اگر تراکم بالا باشد موهای قابل دسترس برای کاشت در ناحیه جلوی سر بیشتر امی شود. موهای ضخیم و مجعد ظاهر پر تری ایجاد می کنند.
*میزان شلی پوست مشخص می کند تا چه میزان از پوست پشت سر می توان بر داشت تا با حد اقل کشش بتوان بخیه زد واحتمال اسکار بخیه کاهش یابد . در پوستهای شل تر میزان مجاز برداشت پوست بیشتر از پوست سفت است.
مهم ترین مزایا به روش کاشت مو طبیعی Natural hair transplants FUT
دراین روش میزان آسیب به ریشه های موبه دلیل استفاده از میکروسکوپ کم وبیش از ۹۰ درصد موهای برداشت شده به صورت سالم پیوند زده می شود وهمین نکته باعث برتری این روش در افرادی که میزان بانک محدودی دارند نسبت به روش کاشت موی FIT می گردد.موهای ناحیه پشت سر وکنارسر آسیب ندیده وبقیه پوست جهت برداشت در مراحل آتی سالم باقی می ماند.در این روش نیازبه وتاه کردن موهای پشت سرقبل از عمل نمی باشد وحتی امکان کاشت موهای بلند نیز وجود دارد.بالغ بر ۹۵ درصد موهای برداشت شده به صورت سالم پیوند زده می شود.
پیش از کلینیک کاشت مو Hair transplantationی FUT
مهم ترین مواردی که فرد مراجعه کننده پیش ازکاشت موی FUT باید آنها رعایت کند، این موارد هستند:
* شب قبل وصبح روز عمل سر،گردن وصورت را با بتادین بشویید.
*از ۲هفته قبل از کاشت، از مصرف آسپرین، مسکن،نیاسین،روغن ماهی .ویتامینEوهمچنین از کشیدن سیگار خودداری کنید.
* از ۴۸ ساعت قبل از کاشت از مصرف الکل خودداری کنید.
* میتوانید روز عمل فیلم یا موسیقی مورد علاقه خود را بر روی فلاش با خود بیاورید تادر حین عمل آنرا تماشا کرده یا گوش دهید.
* روز عمل لباسهایی بپوشید که از جلو باز شود.
* مرحله اول بهبودی ممکن است ۱۰ روز طول بکشدموها ممکن است در ابتدا ریزش پیدا کنند وبعد رشد کنند.
پس ازکاشت مو Hair transplantation FUT
مهم ترین مواردی که فرد مراجعه کننده پس ازکاشت موی FUT باید آنها رعایت کند، این موارد هستند:
* تا دو هفته بعد از عمل از دوش یا حمام با آب داغ خودداری کنید.
*داروهای تجویز شده را طبق دستور مصرف نمایید.
* بخیه ها بعد از ۱۰ روز برداشته میشوند.
* بعد از برداشتن پانسمان میتوانید سر را روزانه با آب ولرم وشامپوی بچه ملایم بشوید.
* پانسمان روی سر به مدت ۴۸-۲۴ ساعت روی سر باقی میماند و سپس برداشته میشود.
* ممکن است در محلهای کاشت دلمه های کوچک تشکیل شود که در مدت حداکثر ۲هفته پاک میشوند.
* حتی الامکان ناحیه کاشت شده را باز نگه داریید واز پوشیدن کلاه وکلاه گیس خودداری کنید.
* روزانه ۴بار از کمپرس یخ روی ناحیه جلو وکناره های سر استفاده کنید.
* تا یک هفته به هنگام خواب سر را کمی بالا تر از تنه قرار دهید .
* تا ۴ هفته پس از جراحی از قرار گرفتن مقابل نور آفتاب خودداری کنید .
* تا دو هفته ازمصرف آسپرین ،الکل وسیگار بپرهیزید .
* میتوانید فعالیت عادی خود را از ۱یا دو روز پس از کاشت شروع کنید اما بایستی تا ۲هفته از شنا کردن وفعالیت سنگین خوداری کنیید.
* ناحیه کاشت شده ممکن است به رنگ صورتی در آید که در عرض یک هفته به حالت معمول بر میگردد.
* ممکن است تا چند روز دچار تورم صورت و اطراف چشم شویید که این حالت نیز بهبودی میابد .
* در عرض ۲هفته ممکن است در ناحیه کاشت دچار خارش شویید درصورت لزوم دارو تجویز خواهد شد .
* از کندن ودستکاری دلمه ها خودداری کنید.
تفاوتهای برداشت مو کاشت مو Hair transplantation FIT و FUT
برداشت مو (گرافت ) در روش کاشت مو FUT چگونه است؟
یکی از روشهای کاشت مو در موسسه ما با کمک یک روش تخصصی به نام FUT انجام می شود که مزیت های زیادی دارد. از جمله این مزایا می توان به بازدهی بسیار بالای آن برای کاشت مو اشاره کرد. در کاشت مو FUT یک نوار باریک از پوست حاوی مو با عمل جراحی از ناحیه دهنده مو برداشته می شود. ناحیه دهنده مو ، ناحیه ای از پشت سر یا طرفین سر بیمار است که کمتر مستعد فرآیند کچلی می باشد.
برداشت مو (گرافت ) در روش کاشت مو FIT چگونه است؟
FIT روشی دیگر برای به دست آوردن مو از ناحیه دهنده مو می باشد. واحد های فولیکولار به نواحی اختصاصی برداشت مو گفته می شود که از ناحیه دهنده در پوست سر برداشته می شوند. یک ابزار پانچ مانند نوک تیز برای استخراج فولیکول های اختصاصی از پوست جمجمه مورد استفاده قرار می گیرد. در حقیقت تفاوت این روش با روش کاشت مو FUT در این مساله می باشد که در روش کاشت مو FUT یک نوار باریک مو از ناحیه دهنده پوست برداشته شده و واحد های فولیکولی به صورت میکروسکوپی از این نوار برداشته می شوند.
آثار زخم در روش کلینیک کاشت مو Hair transplantation FUT
با توجه به اینکه امکان شکاف دادن پوست بدون بر جای ماندن اثار زخم (هر چند کوچک) وجود ندارد، FUT می تواند باعث ایجاد لکه یا ایجاد اثار زخم بر روی پوست سر بشود
مقایسه کلینیک کاشت مو Hair transplantationFUT با FIT
هر دو این روش ها ، مزیت ها و معایب مختص به خود را دارند که به برخی از آنها در ادامه اشاره شده است:
۱٫ در افرادی که تحت فرآیند درمانی FUT قرار می گیرند، معمولا باید تمام پوست سر جهت پیشبرد این روش تراشیده شود، در حالی که در افرادی که تحت پروسه FUT قرار می گیرند ، این امکان وجود دارد تنها ناحیه ای که از آن مو برداشته می شود، پیرایش می گردد.
۲٫ در فرآیند کلینیک کاشت مو Hair transplantationFUT بازده پیوندی نسبت به روش URFUT پایین تر است. این نکته به این معناست که شما مقدار کمتری موی دهنده برای پیوند دریافت خواهید کرد. دلیل این مورد این است که در این روش نمی توان مقدار زیادی مو برداشت کرد.
۳٫ در فرآیند کلینیک کاشت مو Hair transplantation FUT نرخ رشد مو های پیوندی پایین تر است. همچنین دقت ابزار پانچ مانند در روش کاشت مو FUT نیز،از تکنیک ماهرانه ای که در در روش کلینیک کاشت مو Hair transplantation FUT و با کمک میکروسکوپ استفاده می شود، کمتر می باشد.
۴٫ در روش کلینیک کاشت مو Hair transplantation FUT نیاز به بخیه زدن داریم، در حالی که در روشکاشت مو Hair transplantation FUT نیازی به بخیه ندارد.
۵٫ برای افرادی که علاقه مند هستند موهای کوتاهی داشته باشند، ممکن است روش FUT انتخاب بهتری باشد. آثار زخم ناشی از فرآیند کاشت مو Hair transplantation FUT ممکن است با داشتن موهای کوتاه کمتر در معرض توجه قرار بگیرد چرا که پراکندگی بیشتری دارند.
۶٫ بیمار باید برای مراجعات دوم و سوم پیوند مو با روش کاشت مو Hair transplantation FUT اقدام نماید و پزشک می بایست آثار زخم ناشی از جراحی های قبلی بیمار را معاینه کند. البته در روش کاشت مو Hair transplantation FUT این کار اجباری نیست.
پیش از اینکه بیمار برای روش پیوند خود تصمیم گیری کند، ضروری است که با یک جراح ماهر و متخصص مشورت کند.
در بسیاری از بیماران، کاشت موی مطلوب ، استفاده از هر دو تکنیک می باشد و بسیار مهم است که بیماران به کلینیکی مراجعه کنند که امکان انجام هر دو پروسه را داشته باشد.
بهترین کلینیک کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین دکتر کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین کلینیک کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین دکتر کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین کلینیک کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین دکتر کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین کلینیک کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین دکتر کاشت مو در تهران Hair transplantation
کاشت مو مشهد Hair transplantation
کلینیک کاشت مو مشهد Hair transplantation
کاشت مو مشهد Hair transplantation
کلینیک کاشت مو مشهد Hair transplantation
بهترین کلینیک کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین دکتر کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین کلینیک کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین دکتر کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین کلینیک کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین دکتر کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین کلینیک کاشت مو در تهران Hair transplantation
بهترین دکتر کاشت مو در تهران Hair transplantation
کاشت مو مشهد Hair transplantation
کلینیک کاشت مو مشهد Hair transplantation
کاشت مو مشهد Hair transplantation
کلینیک کاشت مو مشهد Hair transplantation
کاشت مو تهران Hair transplantation
کاشت مو تهران Hair transplantation
کاشت مو تهران Hair transplantation
کاشت مو تهران Hair transplantation
کاشت مو تهران Hair transplantation
کاشت مو تهران Hair transplantation
http://persianhairclinic.com/
https://www.drghanei.ir/